Skal I på familieferie til Tyskland? Sådan forbereder I jer på den bedste tur

Har I planlagt en vintertur til Tyskland, hvor I kan hygge jer sammen og nyde noget tiltrængt familietid? Det er en dejlig ting at tage på udflugt, så man sammen kommer lidt væk fra hverdagens trivialiteter. Før I tager afsted er det dog en fordel, hvis I får forberedt jer på turen, så I har en idé om, hvad der skal ske. Du kan læse med i denne artikel for et par gode tips til, hvordan I forbereder jer bedst muligt.

Grænsehandel? Tjek tilbudsaviserne

Hvis I plejer at smutte forbi grænsebutikkerne, når I alligevel er i grænseområdet, gør I klogt i at tjekke tilbudsavis Tyskland    ud, før I tager afsted. På den måde er I godt forberedt på, hvad I kan handle af gode tilbud og planlægge, hvor I helst vil hen for at handle. Det kan blandt andet være, at I ønsker at købe en masse drikkevarer, eller måske er I på udkig efter fødevarer til gode priser? Det er også en mulighed, at I har en fest i nærmere fremtid, I alligevel ønsker at handle til, hvorfor I bør se efter gode tilbud på indkøb til den fest.

Hvilke attraktioner skal I se?

En anden god idé er at sætte sig ind i, hvilke turistattraktioner eller områder, man ønsker at se. Ved at undersøge det på forhånd, får I et overblik over, hvor langt I skal køre. Samtidig er der også en større chance for, at I bliver enige om, hvad I ønsker at se – og undgår forhåbentligt så mange konflikter som muligt.

Husk køreturen

På en kør-selv-ferie er der god sandsynlighed for mindst en familiekonflikt undervejs. For at forebygge større konflikter gør I klogt i at planlægge køreturen på forhånd. Hvem skal sidde i midten bagi, hvilken musik skal afspilles? Der er mange overvejelser, I kan gøre jer.