Idéer til hyggelige udendørsaktiviteter med dit barn i de varme måneder

I sommermånederne er det vigtigt at komme udenfor og nyde det gode vejr. Men det kan være svært at finde ud af, hvad du skal finde på. Mangler du inspiration til spændende og sjove aktiviteter, som du kan lave sammen med dit barn? Så bør du læse med videre her.

Tag på sheltertur

En sheltertur er en rigtig god måde at være sammen som familie. Det er en yderst hyggelig måde at være sammen på, mens I på samme tid kan nyde naturen. Der findes et væld af forskellige sheltere rundt omkring i Danmark, hvorfor du kan vælge et shelter i nærheden af jeres bopæl. Du kan også vælge et shelter i den anden ende af landet, hvis du har lyst til det. Husk sommertøjet og et par sandaler. Find børnesandaler her.

Planlæg en telttur i haven

En anden hyggelig udendørsaktivitet med dit barn er at have en telttur i haven. Dette er perfekt for dig, der synes, at det er for besværligt at tage på en sheltertur eller campingtur. Selvfølgelig kræver det, at du har en have. Men hvis du har det, så er det værd at overveje denne mulighed.

Byg en hule udenfor

De fleste børn elsker at bygge en hule. Ofte bliver denne hule bygget indenfor. Men det er rent faktisk også muligt at bygge en hule udenfor. Find forskellige ting frem, så dig og dit barn kan bygge en hule sammen. Når I er færdige, kan I læse en god bog i hulen og drikke et koldt glas sodavand.