Gode idéer til din hunds fødselsdag

Hunden er, som alle ved, menneskets bedste ven. Din hund giver dig helt sikkert en masse i hverdagen, hvorfor du naturligvis bør værdsætte den på bedste vis. Når din hund har fødselsdag, bør den selvfølgelig forkæles ekstra meget, da det er en god måde at fejre den på. Her får du lidt idéer til, hvad du kan gøre for din hund, når den har fødselsdag. Læs med videre her. 

Brug dagen på at trimme din hund: Hvis din hund er vild med at blive trimmet, kan du bruge lidt tid på at lege hunde trimmer, så den kommer til at se godt ud.

Arranger en hundefødselsdagsfest: Inviter alle din hunds venner til fødselsdag – både de tobenede og firbenede. Sørg for godbidder og legetøj til hundene samt mad og drikke til menneskene.

Tag på fødselsdagstur: Du kan tage din hund med ud på en fødselsdagsgåtur i det område, den elsker allermest.

Køb gaver til din hund: Køb nyt legetøj, en ny hundekurv, et personligt halsbånd, godbidder eller en anden form for gave, som du kan give din hund på dens fødselsdag. 

Planlæg en sjov udflugt: Du kan også planlægge en sjov udflugt til en hundevenlig strand eller et andet område, hvor din bedste ven kan løbe og lege samt udforske området.

Hyg med en filmaften: Du kan ydermere sørge for en filmaften derhjemme med din hund. Så kan I ligge sammen i sofaen med tæpper, popcorn samt din hunds foretrukne godbidder.

Leg med din hund i haven: På din hunds fødselsdag kan du også lege ekstra meget med den i haven, hvis den elsker dette. Kast en bold og lad din hund hente den, eller hvad den lige synes er sjovt.